OK Lliga

El Girona planta cara al Reus i perd ajustadament

Hoquei patins. Els gironins van buscar l'empat en la segona meitat

GIRONA 1 REUS 3

CITYLIFT GIRONA:Llaverola, Pelicano, Marc Gómez, Borja Ramon i Povedano –inicial–; Hernández, Manel Garcia, David Carles i Daniel.REUS DEPORTIU LA FIRA:Henriques, Casanovas, Platero, Marín i Torra –inicial–; Salvat, Àlex Rodríguez, Torné, Ollé i Matilla.GOLS:0-1 (6') Platero. 0-2 (10') Torra. 1-2 (31') Pelicano. 1-3 (50') Torra.ÀRBITRES:J.A. Ribó i A. de la Hera.FALTES:11 del Girona i 7 del Reus.COMENTARI:El Citylift Girona va perdre ajustadament contra el Reus Deportiu La fira, que segueix amb els seus bons resultats fora de casa. Els gironins van buscar l'empat en la segona meitat amb l'1-2 en el marcador i en l'últim minut van treure el porter i van atacar amb cinc jugadors però els reusencs van recuperar la bola i a porta buida van sentenciar el partit. El Reus, que feia vuit partits fora de casa que no perdia, va encarrilar ben aviat la victòria i en el minut 10 ja guanyava per 0-2 amb gols de Platero i Torra. Amb aquest resultat es va arribar al descans. En els primers minuts de la segona meitat Pelicano va marcar l'1-2. Els gironins van tenir ocasions per empatar però els roig-i-negres haurien pogut sentenciar en dues faltes directes que van xutar Marín i Torra, però el porter local Llaverola les va aturar totes dues. En l'últim minut el Girona va treure cinc jugadors de pista i Torra ho va aprofitar per tancar el partit a deu segons del final en marcar l'1-3.