OK Lliga

hoquei patins

ok lliga

El Barça sentencia el Lloret en la segona part i acarona el títol

Hoquei sobre patins. Els locals van plantar cara en el primer temps (1-0) però el líder es va mostrar implacable en el segon

LLORET 1 BARÇA 5

LLORET VILA ESPORTIVA:Serra, Lluís Grau, Plaza, Marc Grau i Àlex Grau -equip inicial-; Ramos, Patau, Farré i Sulé.BARÇA LASSA:Fernández, Gual, Pascual, Álvarez i Panadero -equip inicial-; Ordóñez, Bargalló, Lamas i Barroso.GOLS:1-0 (1') Lluís Grau. 1-1 (25') Pascual. 1-2 (34') Álvarez, de falta directa. 1-3 (38') Bargalló. 1-4 (39') Álvarez. 1-5 (40') Bargalló.ÀRBITRES:Gómez i Picó.FALTES:13 el Lloret i 7 el Barça.

El Lloret Vila Esportiva va plantar cara en el primer temps sobri en defensa i sempre perillós en els contraatacs però va haver d'agenollar-se en el segon contra el Barça Lassa, que fa camí implacable cap al títol de l'Ok Lliga amb onze punts de marge sobre el Reus quan només en queden quinze –5 jornades– per disputar-se. El Lloret es va avançar amb un gol matiner de Lluís Grau i, amb Serra ferm sota els pals, va aguantar tota la primera part amb avantatge. El Barça va obrir la llauna tot just en la primera acció del segon temps mitjançant Pascual. La desena d'equip va començar a condemnar els locals. Pablo Álvarez va llançar la directa amb mestria i va superar Serra (1-2 en el minut 34). El Barça es va agafar confiances de seguida, com sempre que olora sang i, desfermat, va sentenciar amb desimboltura amb tres gols més marcats en menys de dos minuts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)