OK Lliga

Dos desplaçaments molt complicats per als gironins

OK Lliga. El Lloret Vila Esportiva juga a la pista del Liceo, el quart, i el Citylift Girona visita l'Igualada, que ha aconseguit tres victòries seguides

Els dos equips gironins de l'OK Lliga tenen dos desplaçaments molt complicats en la 26a jornada, però lluitaran per puntuar i mantenir la seva lluita per allunyar-se de la zona de descens. El Lloret Vila Esportiva es desplaça a Galícia per jugar contra el Liceo i el Citylift Girona visita la pista de l'Igualada.

Els lloretencs han puntuat en els seus quatre darrers desplaçaments –en l'últim van guanyar a Vic– i no tenen res a perdre contra el Liceo, el quart de la classificació. Els gallecs fa tres setmanes que no juguen cap partit perquè el darrer contra l'Alcoi el van ajornar. El Lloret és novè i té sis punts de marge sobre els llocs de descens, però tot està tan igualat en la zona baixa que cap equip no és pot refiar.

El Girona visita l'Igualada, un equip que està en ratxa i que ha guanyat els darrers tres partits que ha jugat, fet que l'ha portat a la vuitena plaça en la seva lluita per deixar enrere la zona perillosa. Els gironins, dotzens, només tenen dos punts d'avantatge sobre el primer equip que baixaria i els cal puntuar perquè han perdut els dos darrers partits que han disputat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)