OK Lliga

El Barça fa la feina i espera

OK Lliga. Els blaugrana van golejar el Vilafranca i demà poden ser campions si el Vic i el Reus empaten en el partit que els enfronta

BARÇA 7 VILAFRANCA 1

BARÇA LASSA:Egurrola, Gual, Pascual, P. Bargalló i Panadero –inicial–; Ordóñez, E. Lamas, Barroso i Palazón.CAFÈS NOVELL VILAFRANCA:Arellano, Galán, A. Rodríguez, Palau, R. Fernández –inicial–; J. Vázquez, M. Vázquez, Cusachs i Ll. Ferrer.GOLS:1-0 (2') Panadero. 2-0 (5') P. Bargalló. 3-0 (12') Ordóñez. 4-0 (12') E. Lamas. 5-0 (19') Barroso. 6-0 (22') Pascual. 6-1 (45') M. Vázquez (f.d.). 7-1 (50') E. Lamas.ÀRBITRES:J.A. Ribó i M.T. Martínez.

El Barça va fer la feina i va sumar els tres punts, i ara haurà d'esperar per veure si diumenge és campió de l'OK Lliga. Un empat entre el Vic i el Reus –tercer contra segon– en el partit que els enfronta donaria el títol als blaugrana. Si guanyés un dels dos, el Barça podria ser campió en la propera jornada, en què visitaran el Reus. El partit contra el Vilafranca no va tenir història. Els blaugrana van inaugurar el marcador en el minut dos i en el descans ja guanyaven per 6-0. En la segona meitat els visitants van marcar de falta directa i en l'últim minut el Barça va arrodonir el resultat.

Destaca el Voltregà-Noia

El Voltregà rep el Noia en el partit més interessant d'avui. El Vendrell rep l'Alcoi i el Lloret visita el Liceo, mentre que l'Igualada rep el Girona. Per demà queden el Lleida-Manlleu i el Vic-Reus. El Caldes-Alcobendas es jugarà el 13 de maig.