Lliga Europea

Hoquei sobre patins

Final a quatre de l'Eurolliga

El Barça queda fora de la final per un gol d'or (0-1)

Hoquei sobre patins. Ricardo Barreiros marca en la segona part de la pròrroga (56') i l'Oliveirense jugarà pel títol de la Lliga europea

Un gol d'or de Barreiros a 4:20 del final de la segona part de la pròrroga ha certificat la classificació per a la final de la lliga europea de l'Oliveirense i ha causat la gran decepció del Barça en la primera semifinal jugada al pavelló Barris Nord de Lleida. El partit ha estat marcat per les precaucions defensives i el temps reglamentari ha finalitzat sense gols (0-0). El Barça ha tingut una gran oportunitat en la primera part en un penal, però Puigbí ha aturat el tir de Barroso. La segona part ha començat més animada però a poc a poc, tots dos equips han tingut més por a perdre i l'ensopiment ha acabat guanyant la partida a l'atreviment. La primera part de la pròrroga tampoc no ha servit per desfer l'empat. En la segona, Barreiros ha engaltat un gran cacau des de fora i ha fet embogir els portuguesos, que tenen tres catalans a les seves files: Jordi Bargalló, Xevi Puigbí i .Jepi Selva.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)