Lliga Europea

Hoquei sobre patins

Final a quatre de l'Eurolliga

El Reus jugarà la final

Hoquei sobre patins. Els roig-i-negres van derrotar al Benfica en els penals amb gols de Salvat i casanovas. El porter Henriques va tenir una gran actuació. Avui lluitarà pel títol contra l'Oliveirense (16 h / Esport 3)

El Reus La Fira s'ha convertit en el segon finalista de la lliga europea d'hoquei sobre patins després de derrotar el Benfica, el vigent campió, en la tanda de penals i avui (16 h / Esport 3) discutirà el títol davant de l'Oliveirense, que en el primer partit ha derrotat al Barça amb un gol d'or. El segon partit ha estat un intercanvi de cops brutal en què ha sobresortit ell porter del Reus Henriques, precisament cedit pel Benfica. El Reus ha marcat primer però després li ha tocat remuntar. Primer un 2-1 i guanyava per 2 -3 a la mitja part. En el segon temps, el Benfica s'ha tornat a avançar però l'equip d'Enrico Mariotti ha reaccionat amb fe (4-4). El temps reglamentari ha finalitzat amb empat (4-4). En la pròrroga, el reus ha sobreviscut a una directa que Henriques ha aturat miraculosament. En la tanda, Nicolía ha avançat el Benfica però Salvat i Casanovas han fet esclatar la festa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)