Més hoquei

hoquei patins

campionats d'espanya

Catalunya domina la base sobre rodes

Hoquei sobre patins. El juvenil del CE Arenys de Munt i l'aleví del Barça es proclamen campions estatals

Mentre el Reus Deportiu atreia totes les mirades diumenge a la tarda aixecant el seu vuitè títol de la màxima competició europea, dos conjunts catalans rubricaven l'èxit que forja anualment la base d'hoquei sobre patins a Catalunya.

A Alcanyís, l'equip juvenil masculí del CE Arenys de Munt es va penjar la medalla d'or en el campionat d'Espanya en imposar-se contundentment al FC Barcelona Lassa per 4-0 en la final, amb la qual cosa es va revenjar de la desfeta contra els blaugrana en la final del campionat de Catalunya. Els nois de Marc Comalat van segellar una participació immaculada amb cinc victòries en la màxima competició estatal i van posar, així, la cirereta del pastís a una gloriosa temporada dels maresmencs. Xavi Codina, de l'Arenys de Munt, va fer un hat-trick en la final que va servir per posar fi a la lluita dels blaugrana.

D'altra banda, a Alcobendas, els alevins del FC Barcelona no van malbaratar la seva oportunitat i es van proclamar campions d'Espanya en desfer-se del Club Patí Manlleu amb un únic gol de Carles Aguilera (1-0). L'equip osonenc es va mostrar molt combatiu, però ni tan sols amb un penal en el minut 14 de la segona part van ser capaços de marcar per empatar i van deixar escapar una final molt ajustada.

El Figueres guanya en benjamins

L'Hoquei Figueres va assolir el títol català femení benjamí després de superar en la final el Voltregà, per 4-1, en el campionat disputat a Malgrat de Mar. El conjunt empordanès havia eliminat el CH Mataró (5-3) en les semifinals, mentre que l'osonenc va vèncer clarament el Palau de Plegamans (6-0). En la pugna pel tercer lloc, el Mataró es va imposar per 11-2. L'Igualada es va classificar en la cinquena posició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)