OK Lliga

La permanència en l'OK Lliga està en joc

Hoquei sobre patins. El Girona necessita guanyar a la pista de l'Alcobendas per allunyar-se del descens

El Citylift Girona i el Lloret Vila Esportiva tornen a viure aquest cap de setmana una jornada gairebé decisiva per a la permanència en l'OK Lliga. Els gironins visiten un rival directe, el cuer Alcobendas, i si guanyen poden fer un pas molt important per mantenir-se. Els selvatans poden salvar-se abans de jugar demà a Lleida.

El Citylift Girona visita l'Alcobendas, un equip que ocupa la darrera posició i que podria baixar aquesta mateixa jornada. Per això els madrilenys aniran a totes a dins i a fora de la pista, i ja han anunciat que l'entrada serà lliure per intentar omplir el pavelló. Una victòria dels gironins no seria definitiva però en el pitjor dels casos mantindria els dos punts sobre la zona de descens i en el millor es distanciaria fins als cinc punts, amb sis per disputar-se. Avui també es disputarà un duel directe per no baixar entre el Caldes i el Manlleu, tots dos en zona de descens, mentre que el Vilafranca –el primer que se salvaria– visitarà el Vendrell. Si el Girona empata seguirà molt a prop de la zona de perill, mentre que si perd no s'allunyarà dels rivals i depenent de la resta de resultats podria entrar en les places de descens a dues jornades del final de la lliga.

Contra el Girona, la copa

Amb el títol sentenciat a favor seu, el Barça serà rebut al Palau amb tots els honors amb un passadís de campió per part del Vic. Els blaugrana rebran la copa el divendres 26, a casa contra el Girona. Les quatre places de lliga europea ja les tenen assignades el Barça, el Reus, el Vic i el Liceo. En la lluita per la CERS –del cinquè al novè–, ja la tenen assegurada el Voltregà, que avui rep l'Alcoi –un altre equip que la vol jugar–, i el Vendrell, que rep el Vilafranca. L'Igualada juga a casa contra el Noia, i tots dos tard o d'hora poden aconseguir l'objectiu europeu. L'Igualada tindrà la baixa a final de curs de l'argentí Emanuel García, que va al Juventude de Viana de la lliga portuguesa.

El Lloret es pot salvar abans de jugar demà a Lleida

El Lloret Vila Esportiva pot aconseguir la permanència abans de jugar demà a Lleida si el Vilafranca perd a la pista del Vendrell, facin el que facin la resta d'implicats en la lluita per salvar-se en els partits Alcobendas-Girona i Caldes-Manlleu. Amb la derrota dels vilafranquins sempre hi hauria tres equips que ja no podrien arribar als 30 punts que tenen ara els selvatans, i el Lloret estaria salvat. Si el Vilafranca puntués, els lloretencs podrien aconseguir la permanència amb una victòria a Lleida ja que passés el que passés cap dels tres últims podria arribar als 33 punts. Fins i tot un empat entre el Lloret i el Lleida podria salvar tots dos equips si hi ha la combinació de resultats adequada, que el Vilafranca empati o si guanya que el Caldes no ho faci. En la lluita per allunyar-se del descens el Lloret podria ficar el cap en la competició europea i assolir una de les places de la CERS. Ara és desè i els nou primers classificats jugaran a Europa el curs que ve.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)