OK Lliga

El Lloret s'assegura la permanència sense jugar

OK Lliga. La derrota del Vilafranca a la pista del Vendrell fa que els tres darrers de la taula ja no puguin arribar als trenta punts que té

El Lloret Vila Esportiva es va assegurar la permanència a l'OK Lliga sense jugar gràcies a la resta de resultats de la jornada. Els selvatans visiten avui la pista de l'ICG Software Lleida, amb qui estan empatats a punts, amb la tranquil·litat d'haver mantingut la categoria.

La derrota del Vilafranca a la pista del Vendrell va ser suficient perquè els selvatans segueixin una temporada més a la màxima categoria. El lloret té 30 punts, i després dels resultats d'ahir, els tres darrers, el Vilafranca (23 punts), el Manlleu (22) i l'Alcobendas (19 i que ja ha baixat), no el poden atrapar quan queden dues jornades i sis punts en joc. Ara el Lloret pot mirar cap amunt, ja que la novena plaça classifica per a la copa de la CERS.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)