OK Lliga

El Lloret perd per les jugades de bola aturada

Hoquei sobre patins. Amb la permanència segura abans de jugar, el Lleida es va emportar el triomf amb un penal i una falta directa

LLEIDA 2 LLORET 1

ICG SOFTWARE LLEIDA:Lluís Tomàs, Trilla, Cañellas, Rodero i Andreu Tomàs –equip inicial–; Borja López, Dario Giménez, Llisà, Mataix i Mola.LLORET VILA ESPORTIVA:Serra, Lluís Grau, Plaza, Marc Grau i Àlex Grau –equip inicial–; Farré, Sulé, Ramos i Perarnau.GOLS:1-0 (21') Borja López, de penal. 2-0 (28') Dario Giménez, de falta directa. 2-1 (32') Marc Grau.ÀRBITRES:O. Valverde i P. Garcia.FALTES:8 del lleida i 13 del Lloret.

El Lloret Vila Esportiva va perdre a la pista de l'ICG Software Lleida per les jugades de bola aturada. Abans de començar el partit els lloretencs i els lleidatans ja tenien assegurada la permanència gràcies als resultats de dissabte d'aquesta jornada, i el partit va perdre transcendència. Tots dos podien començar a pensar en Europa i amb el triomf el Lleida puja al novè joc que li permetria jugar la CERS a final de temporada. Els locals van estar molt encertats en les jugades de bola aturada i van transformar un penal i una falta directa. Marc Grau va fer el 2-1, però els lloretencs ja no van poder empatar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)