OK Lliga

hoquei patins

El Barça rep la copa de campió

Hoquei sobre patins. El tècnic Ricard Muñoz s’acomiada avui del Palau contra el Citylift Girona, que en fa prou puntuant per enllestir la permanència a l’OK Lliga en la penúltima jornada

El tècnic del Barça Lassa, Ricard Muñoz, s’acomiada avui a la nit (21 h) de la seva afició després de quatre anys i mig en el càrrec en el partit contra el Citylift Girona. Serà una jornada plena de factors emotius. A més del comiat i de l’homenatge que es tributarà a l’entrenador abans del partit, el Barça rebrà al final del duel el trofeu que l’acredita com a campió de l’OK Lliga, competició que ha guanyat quatre cops seguits amb el tècnic barceloní a la banqueta i que s’ha adjudicat en 28 ocasions. El Barça es va proclamar campió gràcies a un empat molt treballat a la pista del Reus quan encara faltaven tres jornades. Muñoz tanca el seu cicle amb 13 títols sobre 22 possibles.

Des del punt de vista del Citylift Girona de Ramon Benito, l’equip afronta la seva primera gran oportunitat de segellar la permanència a la màxima categoria. De fet, en faria prou amb un empat, passés el que passés en la resta de la penúltima jornada, que s’escenificarà demà i diumenge. En cas de derrota, si el Vilafranca no guanya diumenge a casa contra l’ICG Software Lleida, el resultat també li valdria per certificar la permanència.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)