OK Lliga

El Lloret, amb la feina feta, rep el Voltregà

OK Lliga. Aquesta penúltima jornada es podrien decidir els dos equips que baixaran

El Lloret Vila Esportiva ja ha complert l’objectiu de la temporada, aconseguir la permanència en l’OK Lliga, i pot afrontar amb tranquil·litat els dos partits que li resten, avui a casa contra el Voltregà i el cap de setmana vinent a la pista del Caldes. Matemàticament encara poden aspirar a ocupar la novena plaça, que els donaria dret de jugar a Europa, la copa de la CERS, la temporada vinent, però això ja seria com un premi.

Les dues places de descens que queden per adjudicar es poden decidir aquesta penúltima jornada. Quatre equips lluiten per evitar-les i mantenir-se. Amb l’Alcobendas ja descendit, el Manlleu (22 punts) i el Vilafranca (23 punts) ocupen les posicions de descens, i el Caldes (26 punts) i el Citylift Girona (28 punts), que ahir a la nit va perdre a la pista del Barça, també hi estan implicats. Els gironins es poden salvar demà si el Vilafranca no guanya el seu partit a casa contra el Lleida.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)