OK Lliga

hoquei patins

cp vic

El Vic es reconverteix però no vol renunciar a Europa

Hoquei sobre patins. Gerard Camps i Cristian Rodríguez accentuen l’èxode iniciat per Jordi Burgaya i Romà Bancells i se’n van al Moritz Vendrell

La precària situació econòmica que viu el Club Patí Vic obligarà l’entitat a reduir dràsticament el seu pressupost per al primer equip el curs vinent, però el propòsit de la directiva és perseverar i no renunciar ni a la lliga europea ni a l’OK Lliga. El Vic tindrà un pressupost de 50.000 euros en nòmines sensiblement inferior a l’actual i espera fer un equip que lluiti per accedir a la copa malgrat les nombroses baixes. La idea és incorporar dos o tres jugadors i apel·lar al planter.

Ja han transcendit en les darreres setmanes les baixes de Jordi Burgaya (Oliveirense) i Romà Bancells (Reus La Fira). També deixaran el Vic el porter Gerard Camps i el davanter Cristian Rodríguez, que han donat un bon resultat i jugaran en el Moritz Vendrell. Rodríguez, precisament, va arribar al club osonenc procedent del penedesenc i s’ha consolidat com un jugador bàsic. Camps, que va aterrar procedent del Vilafranca, va tenir la feixuga tasca de substituir Carles Grau (Porto) i el seu rendiment també ha estat òptim.

El Vic espera que el veterà Mia Ordeig es quedi a l’entitat i sigui el pal de paller del nou projecte i prova de convèncer els joves Martí Casas i Roger Presas, que, evidentment, tenen ofertes per anar-se’n. També sembla bastant evident que el tècnic Ferran Pujalte no continuarà vinculat al nou projecte, almenys això és el que es desprèn de les seves declaracions després del gran empat al Palau d’ara fa dues jornades, quan va dir: “Molts de nosaltres anem a fer altres coses.” Més enllà dels al·licients econòmics, l’atractiu per jugar al Vic, a banda del prestigi esportiu que ha acumulat l’entitat, és la possibilitat de disputar la supercopa i, sobretot, la lliga europea.

Per contra, el club osonenc té problemes de liquiditat que tracta de resoldre en una etapa de convulsió econòmica per la falta de recursos i l’aixeta dels bancs de moment tancada i de crisi institucional per la divisió social i per la detenció i posterior alliberament amb càrrecs del seu expresident Miquel Altimiras. La recapitalització acordada en assemblea és necessària, però també ha motivat un descens de socis. Quan es va fer la trobada multitudinària en què es va acordar la derrama hi havia 1.400 associats i ara en queden 960.

LA DADA

El tècnic Ferran Pujalte tampoc no continuarà i Mia Ordeig serà l’eix del nou projecte

Ramon Benito continuarà en el Girona

El Citylift Girona ha estat una de les revelacions de l’OK Lliga perquè s’ha salvat en la seva primera temporada a l’elit. L’entrenador, Ramon Benito, s’ha guanyat, doncs, mantenir-se al capdavant del projecte: “Estic molt content per la temporada que hem fet perquè la competitivitat per la competència ha estat duríssima.” A partir d’ara l’entrenador, que lidera tot l’àmbit esportiu del club, ja comença a pensar en el futur: “Ben aviat anirem anunciant renovacions i la primera serà la de Jaume Llaverola.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)