OK Lliga

El Barça tanca el curs amb una derrota a Galícia

Hoquei sobre patins. El Liceo va aconseguir la tercera plaça de l’OK Lliga

LICEO 5 BARÇA 3

HC LICEO:Malián, Josep Lamas, Carballeira, Toni Pérez i Magalhaes –inicial–; Di Benedetto, Torres, Grasas, Coy i Shehda.BARÇA LASSA:Egurrola, Gual, Pascual, Álvarez i Edu Lamas –inicial–; Ordóñez, Panadero, Barroso, Palazón i Sergi Fernández.GOLS:0-1 (1’) Álvarez. 1-1 (16’) Di Benedetto. 2-1 (21’) Josep Lamas. 3-1 (25’) carballeira. 4-1 (28’) Coy, de penal. 4-2 (30’) Gual. 5-2 (43’) Di Benedetto. 5-3 (46’) Pascual.ÀRBITRES:M.T. Martínez i A. Veiga. Van mostrar targeta blava a Magalhaes.FALTES:10 del Liceo i 13 del Barça.COMENTARI:El Barça Lassa va tancar la temporada amb una derrota a la pista del Liceo (5-3) en un partit en què no es jugava res. Els gallecs només tenien en joc la possibilitat d’acabar tercers de l’OK Lliga, i amb la victòria i la derrota del Vic ho van aconseguir. El partit va començar amb un gol de Pablo Álvarez en mig minut, i després ell mateix va desaprofitar una falta directa. Els gallecs van empatar i abans del descans van capgirar el resultat (3-1). En la segona meitat van ampliar, amb un gol més, el seu avantatge i Marc Gual va posar de nou el Barça dins del partit. Els blaugrana no van estar encertats en les jugades de bola aturada i van desaprofitar dues faltes directes més. Els gallecs es van distanciar fins al 5-2, i en els darrers cinc minuts Matías Pascual va marcar un nou gol per als visitants, però en cap moment van ser capaços d’entrar en la lluita pels punts.