Més hoquei

hoquei patins

ok lliga femenina

El Vila-sana fa història i puja a l’OK Lliga femenina

Hoquei sobre patins. Va guanyar per 2-4 a la pista del Girona, que era el seu rival en la lluita per l’ascens, en l’últim partit de la lliga nacional

El CP Vila-sana va fer història en aconseguir un brillant ascens a l’OK Lliga femenina: el club es va fundar l’any 2003 i ara ha arribat a la màxima categoria estatal representant un poble de 700 habitants. El conjunt lleidatà va arribar líder a la darrera jornada de la lliga nacional, en què havia de visitar la pista del Girona, segon classificat i el seu únic rival en la lluitar per pujar. Les gironines havien de guanyar per aconseguir l’ascens, mentre que el Vila-sana en feia prou amb un empat. El conjunt del Pla d’Urgell, però, va sortir decidit a buscar la victòria i va marcar el 0-1 en els primers minuts. El conjunt gironí va reaccionar i va empatar abans del descans, i en l’inici de la segona meitat es va situar al davant, 2-1. Les joves jugadores del Vila-sana van reaccionar d’una manera impressionant i van capgirar el partit en set minuts. El Girona ho va seguir intentant i va tenir ocasions, però les noies entrenades per Jordi Capdevila –Anna Ferrer, Franci, Laura, Laia Gil, Maria, Victoria Porta i Ortiz– van mantenir l’avantatge, van aconseguir la victòria i van pujar a l’OK Lliga femenina.