OK Lliga

Mantenir el bloc i fer retocs per afrontar l’OK Lliga

Hoquei sobre patins. El Lloret ha fitxat Rubén Fernández, el Girona farà cinc incorporacions i el Palafrugell tindrà un parell de jugadors nous

Els tres equips gironins que la temporada que ve jugaran en l’OK Lliga ja estan acabant de confeccionar les plantilles per afrontar els nous objectius. El Lloret Vila Esportiva, el Citylift Girona i el CH Palafrugell mantindran el bloc de jugadors que han tingut aquesta campanya i estan treballant en les baixes que han de donar i les noves incorporacions.

El conjunt lloretenc ja ha fitxat Rubén Fernández, provinent del Vilafranca. El defensa de 26 anys és de Maçanet de la Selva i també va estar en el SHUM i el Blanes abans d’anar al conjunt vilafranquí. El porter Ferran Serra i David Plaza ja han renovat i estan a punt de fer-ho els germans Grau –Marc, Àlex i Lluís–, Adrià Farré i el segon porter, Oriol Perarnau. Ha estat baixa en el primer equip Xavier Sulé, que marxa a la lliga francesa per jugar a Le Poiré. Alguns dels joves que van anar pujant al primer equip en diferents partits, com ara Guillem Ariza, Nicolas Múller i Javier Patau, no continuaran.

El conjunt que farà més canvis serà el Girona, que ha confirmat cinc baixes i la setmana vinent té previst acabar de tancar cinc fitxatges. El Girona ha renovat el porter Jaume Llaverola, Raúl Pelicano, Borja Ramon, Manel Garcia i el segon porter, Albert Daniel. També volia mantenir Marc Gómez, però el davanter iniciarà l’aventura italiana ja que ha fitxat per l’Scandiano, un equip que acaba de pujar a la Serie A-1. Josep Hernández també marxa a fora i jugarà en el conjunt francès de La Vendéenne. El club gironí ha confirmat les baixes de Marc Povedano, David Carles i Andrea Bolcato.

Novetats en l’equip tècnic

La temporada que ve serà la de l’històric debut del CH Palafrugell en la màxima categoria. El conjunt empordanès està confeccionant la plantilla, en la qual vol mantenir el bloc de jugadors que han aconseguit l’ascens en aquesta, donar un parell de baixes i fer dues incorporacions. El Palafrugell també tindrà novetats en l’apartat tècnic, ja que incorporarà un fisioterapeuta i un preparador físic, dues figures que no tenia en el primer equip aquesta temporada passada, en què han jugat a primera divisió. Per aconseguir l’objectiu de la permanència en la seva primera temporada a l’elit, el Palafrugell ja va presentar el seu patrocinador principal de la campanya que ve, l’empresa Corredor Mató. Aquesta empresa immobiliària i d’administració de finques, amb seu a Tamariu, ja era col·laboradora del club.

INICIEN AVENTURES

Gómez (Girona) va a jugar a Itàlia, i Hernández (Girona) i Sulé (Lloret), a França

Els tres tècnics continuaran en els seus equips

Els entrenadors del Lloret, el Girona i el Palafrugell continuaran en els seus equips la temporada que ve. Manolo Barceló, al conjunt selvatà, i Ramon Benito, al gironí, van aconseguir mantenir els seus equips en l’OK Lliga i els seus clubs continuen confiant en ells per a la temporada que ve. Xavier Garcia va fer pujar el Palafrugell a la màxima categoria i aquesta setmana ha renovat per dirigir l’equip empordanès en el seu històric debut a l’OK Lliga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)