OK Lliga

El Citylift Girona fa tres fitxatges i tanca la plantilla

Hoquei sobre patins. Les darreres incorporacions són Marc Palau (Vilafranca) i els germans David Gelmà (Alcoi) i Joan Gelmà (GEiEG)

El Citylift Girona ha donat per tancada la seva plantilla per a la temporada vinent en l’OK Lliga amb la incorporació dels tres darrers jugadors: Marc Palau, que ve del Vilafranca, i els germans David Gelmà, provinent del l’Alcoi, i Joan Gelmà, que la darrera temporada ha jugat en el GEiEG, de la primera divisió. El conjunt gironí ha fet cinc fitxatges i fa uns dies va presentar Marc Palazón i Oriol Garcia, tots dos provinents del Barça B de la primera divisió, tot i que el primer ha tingut minuts en el primer equip blaugrana. L’equip es completa amb cinc jugadors que ja eren a l’equip aquesta temporada, en què el Girona ha debutat i s’ha mantingut en la màxima categoria. Han renovat els porters Jaume Llaverola i Albert Daniels i els jugadors de pista Raúl Pelicano, Borja Ramon i Manel Garcia.

Marc Palau, davanter de 22 anys, ha arribat provinent del Vilafranca, on va ser el màxim golejador de l’equip amb 16 gols. Es va iniciar en el Noia, va jugar en els equips base del Barça i fa dues temporades va tornar a l’equip de Sant Sadurní. Els germans Gelmà van néixer a Tordera, en David fa 23 anys i en Joan, 21. David Gelmà ha estat una peça molt important en l’Alcoi aquesta temporada, ha marcat 23 gols i ha estat el segon màxim golejador de l’equip. També era l’especialista en el llançament de penals, i en va transformar sis dels onze que va llançar. Es va formar en el SHUM, amb el qual va debutar en l’OK Lliga a 16 anys, i la temporada passada va anar a jugar al conjunt alcoià. El seu germà Joan ha jugat aquesta temporada a la primera divisió amb el GEiEG i ha marcat sis gols. Hi va arribar aquesta temporada provinent del Tordera. No ha debutat en l’OK Lliga i serà la primera temporada que militi en un equip de la màxima categoria.

Amb els cinc fitxatges, les cinc renovacions i la continuïtat de Ramon Benito com a entrenador el conjunt gironí ha canviat mitja plantilla respecte a la que va debutaren l’OK Lliga i va aconseguir la permanència en la seva primera temporada. Amb vista a la temporada vinent, els gironins tenen com a objectiu consolidar-se a la màxima categoria i intentar arribar com més lluny millor en la competició.

CANVIA MIG EQUIP

Els gironins han renovat cinc jugadors de l’equip que es va mantenir i han fet cinc fitxatges
Fitxatges
Marc Palazón Barça B
Oriol Garcia Barça B
David Gelmà Alcoi
Marc Palau Vilafranca
Joan Gelmà GEiEG
Renovacions
Jaume Llaverola
Raúl Pelicano
Borja Ramon
Manel Garcia
Albert Daniel
Baixes
Josep Hernández La Vendénne (FRA)
Marc Gómez Scandino (ITA)
David Carles Palafrugell
Marc Povedano
Andrea Bolcato
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)