Més hoquei

Catalunya guanya invicte els dos estatals autonòmics

Hoquei sobre patins. Els nois sub-16 van superar Astúries (4-0) en la final i les noies sub-18 van vèncer totes les seves rivals en la lligueta

Les seleccions catalanes sub-16 masculina i sub-18 femenina van guanyar els dos campionats d’Espanya de seleccions autonòmiques que es van disputar a Sevilla. Els dos conjunts van acabar invictes sense perdre cap partit. Els nois van guanyar en la final Astúries per 4-0, mentre que les noies es van imposar en la lligueta de sis seleccions autonòmiques. Els dos conjunts de Catalunya van revalidar el títol que havien aconseguit l’any passat.

El combinat català masculí sub-16, que va estar dirigit per Jordi Camps, va superar en la final Astúries per 4-0 amb tres gols de Martí Gabarró i un altre de Roc Pujadas. En la semifinal, Catalunya va golejar Galícia per 8-0. El domini català es va demostrar ja en la fase de grups, en què va superar els seus quatre rivals. Catalunya va començar guanyant per un clar 6-0 contra Madrid, va seguir amb un 14-2 contra Andalusia, i un 13-0 contra Navarra, i va finalitzar la primera fase superant Andorra per 9-0. El màxim golejador de la competició va ser Nil Dilmé, d’Andorra, amb 16 gols, mentre que el segon lloc el va ocupar Gerard Llobet, de la selecció catalana, amb 14 dianes. La tercera posició va ser per a Galícia, que va superar en els penals Madrid després d’un empat a tres gols.

Resultats clars

La selecció catalana femenina, dirigida per Josep Maria Barberà, es va emportar el títol després de superar les seves cinc rivals del grup únic. En el primer partit va guanyar Galícia per 5-1, i després va derrotar per un contundent 13-0 a València i per un 11-0 al País Basc. El partit contra Madrid va ser el més ajustat pel que fa al resultat i la victòria catalana va arribar per un 4-1. Catalunya va certificar el títol en el darrer partit de la competició, en què va guanyar per 5-0 Astúries. La màxima golejadora de la competició va ser la jugadora de la selecció madrilenya Marina Mon, que va marcar 9 gols, mentre que la segona va ser la catalana Carla Fontdeglòria amb 8 gols. Galícia va acabar segona en la lligueta i Astúries va ser tercera.

DOBLE DOBLET

Les dues seleccions van revalidar el títol que ja havien aconseguit l’any passat

Els vint protagonistes

L’equip sub-16 masculí el van formar Sergi Duch, Sergi Folguera, Martí Gabarró, Ferran Giménez, Gerard Llobet, Jordi Mateos, Erik Oms, Aleix Ordóñez, Jordi Pons i Roc Pujadas. El femení sub-18 el van integrar Laura Barcons, Júlia Canal, Joana Comas, Anna Ferrer, Carla Fontdeglòria, Laia Navarrete, Victòria Porta, Maria Pujadas, Gemma Solé i Marta Soler.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)