OK Lliga

Jordi Garcia és a casa

Hoquei sobre patins. El Reus Deportiu La Fira va presentar el seu nou entrenador, un reusenc, de cara a la temporada vinent

El Reus Deportiu La Fira va presentar ahir el seu entrenador per a la temporada vinent, Jordi Garcia. El reusenc va afirmar: “Entrenar el Reus és un somni”, i es va mostrar molt satisfet i una mica nerviós en afrontar el seu nou repte. Jordi Garcia va jugar en el Reus dels 3 als 37 anys, va passar per tots els equips de l’entitat i va ser el capità del primer equip. Es va formar com a tècnic al Vilafranca i al Vendrell, al qual va dirigir aquesta temporada, i ara ha tornat a casa.

La presidenta del club, Mònica Balsells, va dir durant la presentació que era “un orgull per al Reus tenir un entrenador de la casa, treballador i que senti els colors del club”. Sergi Torné i David Toda no seguiran al Reus, el primer marxa al Calafell i el segon al Sant Cugat de la primera divisió. Aquest matí es presentaran les seves noves incorporacions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)