Més hoquei

El Girona femení, a l’Ok Lliga

Hoquei sobre patins. Va assegurar gran part del pressupost en tres dies, gràcies al suport de Citylift i altres aportacions. La federació espanyola li va confirmar la plaça, l’altra és per al Reus

L’equip femení del Girona CH tornarà a jugar a la màxima categoria estatal aquesta temporada. La Federació Espanyola de Patinatge li va confirmar la plaça ahir al vespre; l’altra és per al Reus Deportiu. El conjunt gironí es va inscriure al migdia en l’Ok Lliga femenina després de trobar el 80% del pressupost necessari per afrontar aquesta categoria. Els dos equips que havien de pujar a la màxima categoria, el Coslada madrileny i el Borbolla gallec, van renunciar a jugar a l’Ok Lliga femenina i la federació espanyola va oferir a diferents equips la possibilitat de fer-ho.

El Girona va lluitar tota la temporada per retornar a l’Ok Lliga femenina, de la qual havia baixat l’anterior campanya. En l’últim partit es va quedar sense ascens, i va ser segon de la lliga nacional catalana per darrere del Vila-sana, que va pujar. El Reus va acabar tercer. Davant la possibilitat d’ocupar una de les places ofertes per la federació espanyola, el conjunt gironí es va mobilitzar per trobar la majoria del pressupost necessari. Durant tres dies jugadors, jugadores, tècnics, familiars i membres de la junta directiva van buscar patrocinadors. L’objectiu de la directiva era assegurar el 80% del que es necessita i la resta aconseguir-ho amb més tranquil·litat durant la temporada fent diferents activitats. Es va aconseguir una bona part del pressupost i ahir al matí l’empresa Citylift –patrocinadora de l’equip masculí que també milita a l’Ok Lliga– va comunicar que assumiria els diners que faltaven per arribar al 80% que s’havien fixat. Així doncs, el Girona femení ja serà present en el sorteig del calendari de l’Ok Lliga femenina, que es farà avui mateix.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)