OK Lliga

Pretemporada en quadre

Hoquei sobre patins.El Barça i el Reus, els dos grans de l’Ok Lliga, iniciaran la preparació amb moltes absències de convocats per als World Roller Games amb l’Argentina i Espanya

Els dos grans aspirants al títol de l’Ok Lliga, el Barça Lassa, el vigent campió, i el Reus La Fira, actual subcampió a més de lluir el títol de la lliga europea, faran la pretemporada en quadre per la marxa de bona part dels seus jugadors principals als World Roller Games. Es dona la circumstància, a més, que tots dos equips estrenaran entrenador. Edu Castro substitueix Ricard Muñoz al Barça i Jordi Garcia torna al Reus ocupant el lloc d’Enrico Mariotti.

El Barça té cinc jugadors convocats per al mundial de mundials de Nanjing (la Xina) –del 26 d’agost al 10 de setembre–, mentre que el Reus perd tres dels seus homes essencials. Els blaugrana s’hi posaran el dia 17 d’agost sense Pablo Álvarez, Matías Pascual i Lucas Ordóñez, tres peces clau de la selecció argentina, que intentarà revalidar el títol que va obtenir el 2015. En aquella ocasió, tant Pascual com Álvarez van ser baixa per lesió. El Barça també aporta els seus dos joves valors Pau Bargalló i Ignacio Alabart a la selecció espanyola, que viu un procés de canvi imprescindible liderat pel nou tècnic Alejandro Domínguez. El Reus, que començarà a treballar el 21 d’agost, aporta a la selecció argentina Matías Platero i també té dos intencionals convocats per Domínguez: Albert Casanovas i Raül Marín, dos homes de la seva confiança amb els quals va fer campió de lliga el Reus. Els dos tècnics recuperaran els seus efectius pels volts del 15 de setembre per intentar classificar-se per a la final a quatre de la lliga catalans, que es jugarà els dies 23 i 24 de setembre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)