Més hoquei

El Girona passa a quarts

Hoquei sobre patins. Els gironins van golejar el Palafrugell (5-0), van acabar primers de grup i jugaran contra l’Alcoi en la Lliga Catalana

El Citylift Girona es va classificar brillantment per als quarts de final de la Lliga Catalana derrotant per un clar 5-0 el Corredor Mató Palafrugell en la darrera jornada de la fase de grups. Els gironins van acabar primers del grup tot i empatar a punts amb el Voltregà, que havia guanyat a la pista del Vendrell (3-4). Els gironins van derrotar els osonencs en la segona jornada i per això van ser primers. En els quarts de final el Girona s’enfrontarà a l’Alcoi, que va ser segon del grup A. Els altres quarts de final que van quedar definits enfrontaran el Barça i el Voltregà, i l’Igualada i el Noia. El Reus Deportiu espera rival, ja que avui es disputa el darrer partit del grup C, en què s’enfrontaran el Lloret Vila Esportiva i l’Arenys de Munt (20.30 h). En aquest grup ahir l’Igualada va derrotar per 5-3 el Vic i es va assegurar la primera posició. L’Arenys de Munt i el conjunt osonenc es disputen el segon lloc ja que el Lloret ja no pot accedir als quarts. Si els maresmencs guanyen per més d’un gol a la pista del Lloret jugaran els quarts de final.

En aquesta jornada el Barça va derrotar per 3-1 l’Alcoi i els dos equips es van classificar com a primer i segon, respectivament. El Noia va guanyar contra el Reus (4-2) en el grup B. Aquest triomf va fer que els tres equips quedessin empatats i el Reus i el Noia es van classificar, i el Caldes en va quedar fora per un sol gol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)