Més hoquei

Presentació de projectes

Hoquei sobre patins. La final a quatre de la tretzena edició de la Lliga Catalana es juga avui al pavelló de les Comes amb el Barça-Noia (18.45 h) i el Reus-Alcoi (20.45 h) de semifinals

El pavelló de les Comes d’Igualada serà avui la seu de la semifinal de la XIII Lliga Catalana, competició en què el Reus defensa el títol i en què els equips lluitaran pel primer títol del curs i per acoblar els seus nous elements. Amb l’absència del conjunt local, eliminat dimarts pel Noia en els quarts, el Barça i el Noia s’enfrontaran en la primera semifinal (18.45 h) i el Reus se les haurà amb l’Alcoi (20.45 h). La final es jugarà demà (16 h/E3). El Barça surt de favorit però el Noia s’entreveu com un equip perillós en què figuren cedides dues de les perles del planter blaugrana: el recent campió del món Nil Roca i Sergi Llorca, que va despuntar en el Vic. El seu magnífic triomf en l’Igualada (2-6) en quarts, va carregar de moral els sadurninencs, que no tenen cap pressió. Amb set joves –el mes gran és Humberto Mendes amb 24 anys– i els veterans Xus, Del Amor i Esteller, el Noia farà parlar. El Barça, per la seva banda, recupera l’argentí Lucas Ordóñez, que s’ha incorporat aquesta setmana. El tècnic d’Edu Castro s’hi juga el primer títol. Els blaugrana volen endur-se una competició que no han guanyat des de la reinstauració el 2015, any en què van perdre la final contra el Moritz Vendrell. El Reus, actual campió d’Europa, enceta també una nova etapa amb el tècnic Jordi Garcia al capdavant. El reusenc va perdre a la banqueta del Vendrell la final de l’any passat. El Reus, farcit de pólvora, haurà de parar compte de l’Alcoi, que tampoc no té pressió. L’argenti ex-Barça Maxi Oruste sembla una de les principals amenaces.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)