OK Lliga

El Noia va a remolc i perd per la mínima a casa contra el Liceo

OK Lliga. Els gallecs van marcar dos gols en el refús d’un penal i una falta directa

NOIA 2 LICEO 3

NOIA FREIXENET:Xus Fernández, Llorca, Xaus, Nil Roca i Esteller –equip inicial–; Aragonès, Casas, Humberto i Del Amor.HC LICEO:Malián, Torres, Coy, Josep Lamas i Miras –equip inicial–; Edu Lamas, Carlo Di Benedetto i Carballeira.GOLS:0-1 (19’) Edu Lamas. 0-2 (27’) Coy. 1-2 (28’) Esteller. 2-2 (38’) Nil Roca. 2-3 (43’) Josep Lamas.ÀRBITRES:A. Gómez i R. Burgos.FALTES:10 del Noia i 12 del Liceo.COMENTARI:El Noia Freixenet va ser derrotat en l’inici de lliga i en el primer partit que jugava a casa. El Liceo, que aspira a estar en la zona alta, el va superar per la mínima i amb una mica de fortuna. Els gallecs van marcar dos gols en aprofitar en la segona meitat dues boles refusades en un penal i en una falta directa. Els dos equips tenien ganes de guanyar però en la primera meitat van buscar més l’errada del rival. Els gallecs es van avançar i van arribar al descans amb un 0-1 a favor. En la segona meitat va arribar el segon en el refús d’un penal però tot seguit Esteller va fer l’1-2 i deu minuts després Nil Roca va empatar. En els últims minuts tots dos van arribar a les faltes directes per les faltes d’equip. El Liceo va marcar en el refús i el Noia no va poder transformar la seva (2-3). Tot i això els de Sant Sadurní van buscar el gol de l’empat fins a la f i van canviar el porter per un jugador al final.