OK Lliga

El campió inicia la lliga amb una golejada a Astúries

OK Lliga. El Barça Lassa es va distanciar definitivament en el tram final del partit

asturhockey 1 BARÇA 9

ASTURHOCKEY CP:Aarón Candanedo, Alejandro López, Pedro González, Francisco Fernández i Aspra –equip inicial–; David González, Javier González, Bernardo, Carmona i Ivan Fernández.BARÇA LASSA:Egurrola, Pascual, Álvarez, Bargalló i Barroso –equip inicial–; Gual, Ordóñez, Panadero, Alabart i Sergi Fernández.GOLS:1-0 (3’) Pedro Fernández. 1-1 (7’) Barroso. 1-2 (20’) Panadero. 1-3 (22’) Gual. 1-4 (37’) Alabart. 1-5 (38’) Álvarez. 1-6 (42’) Alabart. 1-7 (44’) Ordóñez. 1-8 (48’) Barroso. 1-9 (48’) Gual.ÀRBITRES:I. López i A. Veiga.FALTES:4 de l’Asturhockey i 6 del Barça.COMENTARI:El Barça Lassa va iniciar la seva defensa del títol de l’OK Lliga amb una golejada a la pista de l’Asturhockey, un equip ascendit i que debutava a la màxima categoria estatal. Els asturians es van avançar en el marcador amb un gol de Pedro González en el minut 3, el primer de l’Asturhockey a l’OK Lliga. A partir d’aquí els blaugrana van dominar. Quatre minuts després els homes d’Edu Castro van empatar i al descans ja s’hi va arribar amb un avantatge d’1-3. No va ser fins a la segona meitat de la segona part que el Barça es va distanciar definitivament en el marcador. En el minut 37 els blaugrana van marcar l’1-4 i onze minuts després ja guanyaven per un clar 1-9, amb què es va acabar el partit.