Més hoquei

hoquei patins

El Barça, a la final

Hoquei sobre patins. Va vèncer el Porto en la semifinal de l’Eurockey Cup U-17 de Blanes

El Barça Lassa i el Follonica italià jugaran la final de l’Eurockey Cup U-17 que es disputa a Blanes (12 h). El conjunt blaugrana va tenir una semifinal molt complicada contra el Porto de Portugal, i només el va poder superar en el llançament de faltes directes. El partit va ser molt anivellat i va finalitzar amb un empat (3-3). Aleix Ordóñez (2) i Jordi Mateos van fer els gols. En les faltes directes, Jordi Mateos i Martí Gabarro van anotar i van classificar l’equip per la final. El Follonica també va passar en les faltes directes després d’empatar contra l’Sporting de Portugal (6-6 i 7-7 en la pròrroga).

El Noia va ser sisè en perdre per 5-0 contra el Benfica portuguès la lluita per la cinquena plaça. El Lleida va acabar setè, eja que en el darrer partit va vèncer el Correggio italià per 1-0. En el primer creuament del cinquè al vuitè lloc els de Sant Sadurní van guanyar els italians (2-0) i els lleidatans van perdre contra els portuguesos (0-9). La jornada es va iniciar amb els quarts de final matinals i el Lleida va dir adeu a revalidar el seu títol, ja que va ser derrotat per 3-6 pel Follonica italià i va passar a jugar del cinquè al vuitè lloc. El duel català entre el Barça i el Noia, la repetició de la final de l’estatal juvenil de la temporada passada, va ser favorable als blaugrana per 5-1, que van accedir a la semifinal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)