OK Lliga

hoquei patins

palafrugell

“Vam saber gestionar bé el partit i n’estic molt orgullós”

Hoquei sobre patins. L’entrenador del Corredor Mató Palafrugell, Xavier Garcia, destaca que els jugadors van respondre molt bé als nervis i als dubtes que hi havia abans del debut

Debutar en la màxima categoria estatal i aconseguir la victòria no és una fita a l’abast de qualsevol, i menys d’un equip i un club petit i que coneix molt bé les seves possibilitats i limitacions. El Corredor Mató CH Palafrugell ho va aconseguir dissabte en derrotar per un ajustat 3-2 el Recam Làser Caldes en un partit molt disputat de la primera jornada de l’OK Lliga, la del seu debut. La victòria va ser històrica i va ser molt celebrada pels jugadors, l’equip tècnic, la directiva i els aficionats. Avui, però, ja és passat i s’ha de seguir mirant el futur. L’entrenador del conjunt empordanès, Xavier Garcia, ho té molt clar i afirma: “Penso que hem de fer un punt i a part ràpid.”

Xavier Garcia diu que estan tots molt contents i que començar d’aquesta manera una fita històrica pel club ja ho voldria tothom, però que ja han de pensar en el proper partit. Dissabte el Palafrugell visita el Barça Lassa, després rebrà el Liceo i tot seguit visitarà el Reus. El tècnic ho anomena “el calvari” i afirma que els tres punts sumats els donen tranquil·litat “perquè et podies estar quatre setmanes seguides sense puntuar”. Xavier Garcia explica que aquests enfrontaments contra els tres rivals més potents de la lliga seran: “Per no prendre mal.” Té clar que hi ha molta diferència de potencial i que sortiran a guanyar, però també diu: “Si perdem no passarà res.” El tècnic no vol que aquests tres resultats els afecti de cara a posteriors partits com ara si encaixessin golejades: “Exacte. No podem sortir d’allà amb un 10-0, ni ens podem carregar de targetes blaves.” Xavier Garcia, tot i afirmar que el més probable és que perdin els tres propers partits, també diu que han de fer la seva feina en tots tres. “Has de defensar bé, tenir les teves oportunitats i fer bé aquelles coses que si les fas bé en aquests partits, el dia que juguis en la teva lliga et serviran de molt”, afirma.

Sensacions

Abans del debut en l’OK Lliga l’entrenador del Palafrugell va reconèixer que no tenia sensacions d’on podia estar el seu equip en la màxima categoria. Després de sumar tres punts importants afirma: “Estic molt i molt content de l’equip en si. Tot el que hem estat parlant aquest mes i del que posàvem a sobre la taula, dels nervis, de l’execució i com ho van saber gestionar els jugadors dissabte, jo n’estic molt orgullós.” Xavier Garcia diu que els dubtes que tenia respecte a com aniria tot en el primer partit, els jugadors els han respost amb un deu de nota. També comenta que la lliga acaba de començar i que segur que hi haurà partits en què no ho faran tan bé, ni ho gestionaran de la mateixa manera i se n’aniran a casa amb la sensació de derrota.

A banda de tot el que puguin posar els jugadors a dins de la pista per aconseguir la victòria, una ajuda important va ser en aquest primer partit –i ho serà en els propers– el suport del públic. El tècnic del Palafrugell va dir que està segur que els aficionats mai els fallaran. “El públic va estar esplèndid, des que van entrar al pavelló, des que es va iniciar l’escalfament fins que va acabar el partit. Van estar d’excel·lent i penso que ho estaran sempre.” També va dir que està convençut que: “Quan les coses no vagin bé estaran al seu costat, i aquesta temporada els necessitarem.”

A PARTIR D’ARA

“Hem de seguir treballant i dissabte s’inicia el calvari: el Barça, el Liceo i el Reus”

ELS AFICIONATS

“El públic va estar excel·lent, com sempre, i jo crec que no ens fallarà mai”

ELS TRES PUNTS

“Començar una fita històrica amb gust de victòria ho firma tothom. Està molt bé”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)