OK Lliga

“Vendre la plaça d’OK Lliga seria l’última opció”

Hoquei sobre patins. El president de l’Igualada, Manel Burón, demana la implicació de la ciutat per reconduir la situació econòmica després de perdre els dos patrocinadors principals

El president de l’Igualada HC, Manel Burón, ha matisat al blog de l’Igualada que “vendre la plaça d’OK Lliga seria l’última opció”. L’assemblea no va aprovar el pressupost per al curs 2017/2018 perquè el dèficit que incloïa era de 64.000 euros pel fet d’haver perdut l’aportació dels dos patrocinadors: Calaf Grup i Buff. El club ja arrossega un dèficit de 60.000 euros. “En el dia d’avui no ens hem plantejat la possibilitat de vendre la plaça. Només va ser una pregunta en el torn de paraules perquè l’any passat sí que va aparèixer una oferta. La situació és complicada, però aquesta seria l’última opció i hauria de passar per assemblea.” Burón, president des del 2010, demana la implicació de la ciutat.

Fundat el 1950, l’Igualada va ser el millor del món en la dècada dels noranta, amb sis copes d’Europa. Amb orgull, s’ha classificat per jugar a Europa “en 28 de les últimes 29 temporades”. “Demanem la implicació de la ciutat. Del teixit empresarial i comercial i de les administracions. Només cal que ho mirem en relació amb clubs d’altres ciutats similars i les aportacions estan per sota. Posem Igualada al mapa i volem que la ciutat se senti representada per l’equip.”

GRANDESA

El club va ser el millor del món en la dècada dels noranta i va marcar una època

PERSEVERANÇA

S’ha classificat per jugar a Europa en 28 de les últimes 29 temporades
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)