OK Lliga

L’Igualada marca a vuit segons del final i empata amb el Vic

OK Lliga. Va desaprofitar bones ocasions però Méndez va assegurar el primer punt

IGUALADA 2 VIC 2

IGUALADA HC:Deitg, Oriol Vives, Pla, Bars i Molas –equip inicial–; Tety Vives, Méndez i Miquel.CP VIC:Tarrés, Ordeig, Borja López, Oller i Albert Grau –equip inicial–; Urbano, Tirso Gómez, Carles Sánchez i Manrubia.GOLS:0-1 (6’) Ordeig. 1-1 (41’) Pla. 1-2 (41’) Tirso Gómez, de falta directa. 2-2 (50’) Méndez.ÀRBITRES:M. Díaz i I. López. Van mostrar targeta blava a Mendez i Carles Sánchez.FALTES:13 de l’Igualada i 9 del Vic.COMENTARI:L’Igualada va empatar amb el Vic a vuit segons del final gràcies a un gol de Jordi Méndez, que va donar el primer punt de la temporada al seu equip. El partit va ser força anivellat i els osonencs van anar gairebé sempre al davant en el marcador. Els igualadins van disposar de bones i clares ocasions però les van desaprofitar. Fins a cinc boles van enviar als pals de la porteria del Vic defensada per Octavi Tarrés, que va aturar dos penals. Mia Ordeig va avançar el Vic en el minut 6 de partit i després els visitants van saber mantenir el seu avantatge. L’Igualada va tenir ocasions però fins a nou minuts del final Sergi Pla no va poder empatar. L’alegria local no va durar ni mig minut, ja que Tirso Gómez va fer l’1-2 de falta directa tot seguit. La insistència de l’Igualada va donar fruit a vuit segons de la fi amb el gol de Jordi Méndez.