OK Lliga

El Citylift Girona rep el Vic en un duel d’invictes

Hoquei patins. El club gironí farà la presentació de tots els seus equips

El Citylift Girona ha fet una bon inici de l’OK lliga i les dues victòries que ha aconseguit a casa contra l’Igualada (2-1) i a la pista de l’Arenys de Munt (3-4) l’han situat en la tercera posició de la taula. Juntament amb el Barça i el Liceo, és l’únic equip que ha començat amb dos triomfs. Aquest vespre (21 h) rep el Vic –el quart–, en l’inici de la tercera jornada en el que serà un duel d’invictes, ja que els osonencs tampoc coneixen la derrota i van guanyar el Lloret en l’estrena (2-0) i van empatar a la pista de l’Igualada (2-2). Els gironins intentaran mantenir la bona ratxa i seguir sumant punts. El Vic és l’equip que ha canviat més aquesta temporada –només segueixen dos jugadors–, però sembla que s’ha conjuntat força bé. La temporada passada, la del debut del Girona a l’OK Lliga, el Vic va guanyar al pavelló de Palau II per 2-5.

El partit s’ha avançat a aquest vespre perquè el club gironí fa la presentació de tots els seus equips, 22 en total, en una dia festiu per a l’entitat i que està dedicat a la base. La presentació dels 22 equips començarà a partir de dos quarts de set de la tarda al pavelló de Palau II.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)