OK Lliga

El Palafrugell ho té a tocar

Ok Lliga. Els empordanesos van fer patir al Reus Deportiu però, un gol de Torra en el minut 47 va desencallar el partit

reus 4 palafrugell 3

REUS DEPORTIU:Ballart, Bancells, Casanovas, Torra, Raül Marín –inicial-; Salvat i Rodríguez.CORREDOR M. PALAFRUGELL:Luzón, Durán, Aldrich, Pujol, Ruiz –inicial-; Brugué, Vives, Ribot i Carles.GOLS:0-1 (9’) Aldrich. 1-1 (32’) Salvat. 2-1 (36’) Torra. 2-2 (38’) Pujol (f.d.). 3-2 (43’) Marín. 3-3 (47’) Pujol. 4-3 (47’) Torra.ÀRBITRES:J. Gómez i J. Martínez.FALTES:6 Reus i 10 Palafrugell.COMENTARI:El Palafrugell va fer suar de valent al Reus però va acabar derrotar (4-3) per un gol de Mar Torra quan faltaven tres minuts pel final. Els empordanesos van puntuar virtualment durant 41 minuts, però van acabar caient cruelment. El Palafrugell, ben col·locat al darrere i sortint al contracop es va avançar amb un gol de Aldrich (0-1). La intensitat dels reusencs va anar augmentant i finalment ja en el segon temps Salvat i Torra, en cosa de quatre minuts, van capgirar el resultat. Pujol va marcar una directa (2-2) només un minut després que Marín fallés la seva. Fins i tot Casanovas va desaprofitar un penal. El 3-2 de Marín desnivellava novament la nit. Però en el 47’, i després que Torra tampoc anotés una nova directa per acumulació, es va consolidar l’alegria dels uns i la tristor dels altres. Pujol va empatar (3-3) però només treure del centre Torra va situar el 4-3 definitiu.