Més hoquei

El SHUM Frit Ravich guanya i se situa segon

Hoquei sobre patins. Els maçanetencs van derrotar el Rivas Las Lagunas en un partit amb molts gols

SHUM 8 RIVAS 5

SHUM FRIT RAVICH:Cantarero, Jordi Rodríguez, Ferran Garcia, Villares i Presas –equip inicial–; Font, Roura, Pujol, Tarrès i Ramírez.RIVAS LAS LAGUNAS:Hernández, Iglesias, Roca, Cuenca i Carmona –equip inicial–; Cid, Escary, Suárez, Armando Sánchez i Guasch.GOLS:0-1 (4’) Cuenca. 1-1 (6’) Jordi Rodríguez. 2-1 (10’) Villares. 3-1 (12’) Presas. 3-2 (20’) Cid, de penal. 4-2 (23’) Font. 5-2 (29’) Jordi Rodríguez. 6-2 (31’) Jordi Rodríguez. 6-3 (38’) Carmona. 7-3 (47’) Font. 7-4 (47’) Carmona. 7-5 (49’) Carmona. 8-5 (49’) Ferran Garcia, de falta directa.ÀRBITRES:D. Pico i I. Galán. Van mostrar targeta blava a Jordi Rodríguez i Ferran Garcia.FALTES:5 del SHUM i 16 del Rivas.

El SHUM Frit Ravich es va situar en la segona posició de la primera divisió després de guanyar per 8-5 el Rivas Las Lagunas. Els maçanetencs i el Calafell, el líder, estan empatats i són els dos equips que han guanyat els tres partits que s’han disputat. Els madrilenys es van avançar en el marcador, però el SHUM va saber capgirar el partit i en el descans ja guanyava per 4-2. En la segona meitat es va distanciar en el marcador fins al 7-3, abans d’una reacció final del Rivas. Jordi Rodríguez va destacar amb tres gols.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)