Més hoquei

El Citylift Girona femení puntua a la pista del tercer

Hoquei sobre patins. Va plantar cara al Palau però entra en la zona de descens

PALAU 2 GIRONA 2

GENERALI PALAU PLEGAMANS:Vicente, Busquets, Puigdueta, Romaguera i Ferrón –equip inicial–; Membreño, Fontdegloria, Colomer i Vilarrasa.CITYLIFT GIRONA:Díaz, Ruiz, Dorca, Castro i Piqué –equip inicial–; Roure, Vall, Fontrodona i Planella.GOLS:0-1 (15’) Dorca. 1-1 (26’) Puigdueta. 2-1 (39’) Membreño, de falta directa. 2-2 (43’) Piqué.ÀRBITRE:Xavier Valiente.FALTES:11 del Palau i 14 del Girona.COMENTARI:El Citylift Girona femení va puntuar a la pista del Generali Palau Plegamans, el tercer de l’Ok Lliga femenina, i va sumar un valuós punt. Les gironines, però, no van poder evitar entrar en la zona de descens. En els dos darrers partits han empatat i encara no coneixen la victòria, per això ocupen la dotzena posició. Les gironines es van avançar en el marcador amb un gol de Carla Dorca i després que el conjunt vallesà desaprofités un penal van arribar al descans amb un mínim avantatge (0-1). En el primer minut de la segona meitat les locals van poder empatar, just després de tornar a disposar d’un penal que no van marcar. Laia Castro no va estar encertada en una falta directa per tornar a posar el Girona per davant, mentre que el Palau va marcar la seva, 2-1. Quan faltaven set minuts per acabar, Xantal Piqué va marcar i l’empat es va mantenir fins al final.