Internacional

El Barça passa a la final de l’Eurockey Cup U-15

Hoquei patins. Va vèncer el Manlleu en la semifinal i jugarà contra l’Sporting

El Barça es va classificar per a la final de l’Eurockey Cup U-15, que es disputa a Vilanova i la Geltrú, en vèncer en la semifinal el Manlleu (2-1). El seu rival en la lluita pel títol serà l’Sporting de Portugal, que va vèncer per 5-4 en l’altra semifinal el Follonica italià. El Manlleu, subcampió en la darrera edició, va quedar a les portes de la final, mentre que els blaugrana lluitaran per primer cop pel títol. En la categoria U-17, que es va fer fa unes setmanes a Blanes, el Barça va guanyar el títol.

La semifinal catalana entre el Barça i el Manlleu va ser força anivellada. Després del 0-0 amb què es va acabar la primera meitat els osonencs es van avançar i els blaugrana van empatar abans del final. En la pròrroga el Barça va tornar a marcar i es va classificar.

El Barça va ser primer del seu grup i en els quarts de final va golejar per 6-0 el Porto portuguès, el campió que defensava el títol. El Manlleu per la seva part també va ser el primer del seu grup i en els quarts va superar per 1-0 el Sant Omer francès en la pròrroga. El Vilanova, l’amfitrió, va ser tercer de grup, va guanyar un partit i en va perdre dos en els encreuaments i va ser dotzè.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)