OK Lliga

hoquei sobre patins

OK Lliga

Perd en l’últim segon

OK Lliga. El Citylift Girona va encaixar la seva primera derrota per una falta directa en el darrer instant. Dario Giménez va fer els dos gols del Lleida

GIRONA 1 LLEIDA 2

CITYLIFT GIRONA:Llaverola, David Gelmà, Pelicano, Palazón i Manel Garcia –equip inicial–; Oriol Garcia, Palau i Borja Ramon.ICG SOFTWARE LLEIDA:Lluís Tomàs, Cañellas, Creus, Candanedo i Roberto Di Benedetto –equip inicial–; Dario Giménez, Andreu Tomàs, Bruno Di Benedetto i Mataix.GOLS:0-1 (17’) Dario Giménez. 1-1 (33’) David Gelmà. 1-2 (50’) Dario Giménez, de falta directa.ÀRBITRES:O. Valverde i S. Mayor. Van mostrar targeta blava a David Gelmà.FALTES:9 del Girona i 9 del Lleida.

La primera derrota va arribar en el darrer segon del partit i per una falta directa motivada per una targeta blava. El Citylift Girona va perdre a casa contra l’ICG Software Lleida per 1-2 i va posar fi a la seva bona ratxa de resultats. Els lleidatans es van avançar en el marcador i amb dos gols de Dario Giménez es van emportar els tres punts. L’argentí es va donar un fort cop al maluc quan va marcar el primer gol i després, durant la resta del partit, va jugar pocs minuts més. En els darrers segons, però, va sortir a xutar la falta directa i va fer el gol de la victòria.

Des dels primers minuts el Lleida es va mostrar segur en defensa, sabia recuperar la bola interceptant les combinacions en atacs del Girona i tenia les seves ocasions al contraatac. Els gironins van buscar la porteria rival i quan la trobaven no podien superar el porter visitant. En una acció de contraatac va arribar el 0-1 de Dario Giménez, i amb aquest curt avantatge visitant es va arribar al descans.

En la segona meitat els gironins van incrementar les seves accions d’atac i van tenir més ocasions. David Gelmà va aconseguir empatar després d’una mitja volta dins l’àrea, 1-1. En els minuts següents els gironins van tenir clares ocasions per posar-se per davant amb accions de Palazón, Manel Garcia i Pelicano, però el porter del Lleida, Lluís Tomàs, va fer bones aturades. Els contraatacs del Lleida també eren perillosos i el porter Jaume Llaverola també va respondre a un bon nivell. Els dos equips van buscar el gol de la victòria en tot moment. A dos segons per al final els àrbitres van mostrar targeta blava i van xiular falta directa per una entrada de David Gelmà a Creus, que sortia en un contraatac. Dario Giménez va superar Jaume Llaverola i va aconseguir el gol de la victòria dels lleidatans.