OK Lliga

Hoquei sobre patins

OK Lliga

Al Barça no li fan ni mig gol

OK Lliga. L’equip d’Edu Castro s’ha mostrat poc encertat al davant, però avorreix els rivals al darrere i només ha encaixat 2 gols en cinc partits

És complicat tancar a zero en hoquei sobre patins. Però aconseguir-ho en tres jornades consecutives és poc menys que heroic, encara que hagi estat el Barça, l’equip més poderós econòmicament amb diferència de l’OK Lliga. Immers en una petita crisi golejadora –només ha fet tres gols en els dos últims partits–, el Barça d’Edu Castro està destrossant les estadístiques al darrere. És ben normal que acumuli cinc victòries en cinc jornades. Encara no s’ha enfrontat amb els seus rivals directes i, de fet, fa quatre temporades seguides que obté el títol. El que crida més l’atenció, però, és que hagi encaixat només 2 gols en cinc partits. O sigui una mitjana de 0,40 gols per partit que desespera els equips rivals. També va deixar a zero el Voltregà en la final de la supercopa (4-0).

Els dos afortunats que li van fer gol van ser el jugador de l’Asturhockey Pedro González, que va fer l’1-0 favorable al seu equip quan només havien transcorregut 2:50 del primer partit de lliga. El segon és el jugador del Corredor-Mató Palafrugell Xavier Aldrich, que va marcar el de l’honor al Palau (7-1). Les claus són l’actitud defensiva i l’encert dels porters, sempre en correlació amb la feina dels seus companys. Edu Castro, tal com ja feia Ricard Muñoz, ha alternat en la titularitat a Sergi Fernández (3 partits) i a l’incombustible Aitor Egurrola (2). Aquesta setmana, precisament, s’ha complert el dinovè aniversari del seu debut en el primer equip.

SOLIDESA

0,40
gols per partit
de mitjana ha rebut el Barça en les cinc jornades jugades.

EXCEPCIONAL

3
partits
seguits ha encadenat sense rebre cap gol en l’OK Lliga.

El tècnic elogia Sergi Fernández

“El nostre porter ha fet una segona part espectacular, però el que volem és ser fluids i no arribar a finals de partit guanyant de només un gol”, reflexionava dimecres el tècnic blaugrana Edu Castro després de vèncer a la pista del Caldes per 0-1 amb un gol protestat de Gual. “Hem patit massa quan el Caldes ha apujat les línies. Teníem massa bones sensacions del primer temps i hem aguantat massa la bola. Entrenem per jugar bé i no ho hem fet. Ens agradaria jugar millor per no patir tant”, va sentenciar el tècnic, que espera que el seu equip progressi. El porter Sergi Fernández va valorar també el partit: “Els tres punts són mèrit de tot l’equip, que ha fet una feina espectacular en defensa, tot i que el Caldes ha llançat moltíssim, sobretot en els últims cinc minuts.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)