Lliga Europea

Bacanal de gols portuguesa

Lliga Europea. Els quatre equips portuguesos sumen un total de 40 dianes en una prolífica primera jornada de la fase de grups. El Benfica en va marcar 14 i el Porto en va fer 13

Els quatre equips portuguesos van protagonitzar una bacanal de gols en la primera jornada de la lliga europea, amb un total de 40 gols. Semblava que el Porto duria la iniciativa quan va derrotar a primera hora de la tarda de dissabte el Vic per 13-2 en un partit desgraciat per als catalans; però, més tard, el Benfica, amb els catalans Adroher i Trabal, va clavar un sonor 14-2 al Montreux amb quatre gols de Miguel Rocha. L’Oliveirense, subcampió l’any passat i que té quatre catalans –Jordi Bargalló, Puigbí, Selva i Burgaya–, va derrotar l’Iserlohn per 8-1 amb tres gols de Bargalló. I L’Sporting Club, amb Gil i Font, va vèncer per 6-1 el Quevert –3 gols de Caio Oliveira–. També es va lluir el Liceo, que va clavar un cop de puny a Lodi (4-1). L’equip italià és el vigent campió de lliga al seu país, amb el porter reusenc Adrià Català, i el curs passat va eliminar el Vic en la fase de grups. El remodelat Liceo amb Juan Copa a la banqueta, per tant, està fent parlar en l’inici del curs. En la primera jornada no hi va haver cap sorpresa, tret de la suspensió del Reus-Viareggio que s’havia de jugar a les Comes perquè als italians els van anul·lar el vol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)