OK Lliga

Hoquei sobre patins

OK Lliga

El Barça roba el lideratge

OK Lliga. Els d’Edu Castro van saber capejar el temporal en una primera part feixuga i van estabornir el Liceo en dues accions de contraatac en els dos primers minuts del segon temps

BARÇA 3 LICEO 1

BARÇA LASSA:Fernández, Pascual, Gual, Bargalló i Álvarez -equip inicial-; Panadero, Alabart, Ordóñez i Barroso.HC LICEO:Malián, Edu Lamas, Miras, Josep Lamas i Torres -equip inicial-; Coy, Carballeira i Di Benedetto.GOLS:1-0 (22’) Panadero. 2-0 (25’) Pascual. 3-0 (27’) Álvarez. 3-1 (40’) Coy.ÀRBITRES:Ò. Valverde i D. Villar. Blava a di Benedetto.FALTES:13 del Barça i 15 del Liceo.

16 equips

sensepropera

El Barça Lassa va saber capejar el temporal de contraatacs del Liceo en la primera part i va resoldre amb un gol de Panadero a les acaballes del primer acte i amb una sortida furibunda en el tram inicial del segon temps un partit feixuc que li permet recuperar el lideratge, mantenir-se invicte i infligir la primera derrota als gallecs. La gran actuació del porter Sergi Fernández i la determinació van ser fonamentals per treure l’entrellat d’un altre duel en què al Barça li va faltar fluïdesa al davant en l’atac estàtic per desactivar la bona defensa dels gallecs.

El Liceo va generar més perill en el primer temps però, paradoxalment, va marxar als vestidors perdent (1-0). Els culpables van ser Fernández, pletòric, i un cacau espectacular de Panadero que va entrar com una exhalació. Els primers minuts van ser frenètics, un amunt i avall constant en què el Liceo es va sentir més còmode i va generar perill ja en el primer minut en accions gairebé encadenades d’Edu Lamas i Miras. Bargallo (2’) va replicar amb un bon xut exterior. En el minut 5, Fernández va cometre penal clar sobre Miras. El porter del Barça el va aturar amb seguretat. Tot i ser un gran especialista, el balanç de Miras en la lliga és de 0 de 4. El Barça va apostar per una major possessió de bola i tot i moure-la amb rapidesa no trobava fissures, tret de les poques vegades que podia connectar dins del quadre amb el ben marcat Álvarez. L’argentí va signar una bona mitja volta (10’), però el Barça seguia ennuegat al davant. Barroso va generar perill amb el xut exterior en el 22’ just després que els arbitres anul·lessin, amb bon criteri, un gol a Carballeira per invasió de la zona del porter en un contraatac. Ell mateix va fer treballar de nou el porter local en un acció individual entrant per la dreta de l’atac, la zona més vulnerable del Barça. Les sensacions no eren les idònies però, de sobte, Panadero va fabricar l’1-0 i va marcar el rumb.

Els bioritmes del partit es van alterar de manera dràstica. La voracitat defensiva del Barça li va permetre robar dues boles i els dos contraatacs van sentenciar el partit. En el primer –s’havien jugat només 47 segons del segon temps–, Bargalló, clarivident, va assistir Pascual i va enganyar Malián. En el segon, Álvarez, murri, s’ho va amanir tot sol. Va pispar la cartera a Edu Lamas i la va clavar per l’escaire. L’impacte, evidentment, va deixar estabornit el Liceo. Després d’un temps mort terapèutic de Juan Copa, l’equip gallec es va recompondre aprofitant l’aquiescència d’un rival més contemplatiu. Coy va marcar (36’) però els àrbitres no van donar la llei de l’avantatge. Va ser la desena falta. Ell mateix va llançar la primer toc la directa sense èxit. Ordóñez tampoc –10a visitant– i en una acció posterior va estavellar la bola al travesser. Perseverant, Coy va fer el 3-1 i va revitalitzar el Liceo aprofitant una gran passada de Di Benedetto. Tres minuts més tard, el jove jugador francès va tornar a posar a prova sol a boca de canó Fernández. El gal va ser també protagonista quan li van ensenyar una blava quan va travar un blaugrana per darrere. Bargalló va enviar la directa al pal. Álvarez tampoc no va marcar en la quinzena visitant.