OK Lliga

Hoquei sobre patins

OK Lliga

El Palafrugell encaixa la seva sisena derrota seguida

Hoquei sobre patins. L’equip de Xavi Garcia es va hipotecar en el primer temps (0-2) i continua en zona de descens. Gerard Pujol va ser l’autor de l’únic gol dels locals

PALAFRUGELL 1 IGUALADA 4

CORREDOR-MATÓ PALAFRUGELL:Linu, Ribot, Vives, Duran i Pujol -equip inicial-; Brugué, Aldrich i Ruiz.IGUALADA HC:Deitg, Oriol Vives, Tety Vives, Molas i Miquel -equip inicial-; Pla, Prat i Bars.GOLS:0-1 (5) Miquel. 0-2 (16’) Bars. 1-2 (34’) Pujol. 1-3 (34’) Tety Vives, de penal. 1-4 (41’) Oriol Vives.ÀRBITRES:A. Gómez i J.J. Melero. Blava a duran. .FALTES:10 del Palafrugell i 13 de l’Igualada.

El Palafrugell va encaixar ahir contra l’Igualada per 1-4 la sisena derrota seguida i la tercera a casa de la temporada en l’Ok lliga. El conjunt de Xavi Garcia continua en zona de descens en el seu debut a la màxima categoria de l’hoquei sobre patins estatal.

Gerard Miquel va avançar els visitants ben aviat, quan només s’havien jugat cinc minuts i Roger Bars va situar un perillós 0-2 en el marcador en el minut 16.

Gerard Pujol, el pitxitxi del Palafrugell, va mantenir viva la flama marcant el primer gol dels locals en el minut 34, amb tot un món encara per davant. Però en el mateix minut, Tety Vives, de penal, va fer l’1-3 per als de Ferran López. El local Carles Domènech va tenir una bona oportunitat en un penal que no va entrar. Oriol Vives va clavar l’1-4 a 8:47 del final i el local Gerard Pujol no va poder transformar en gol la falta directa favorable arran de la desena falta d’equip de l’Igualada. Els de Ferran lópez tampoc no van marcar dues directes. La primera, llançada per Oriol Vives arran de la desena d’equip i, la segona, en una acció de Met Molas i que va ser assenyalada per una blava a Duran quan faltaven vuit segons del final