OK Lliga

Hoquei sobre patins

Ok Lliga

Una victòria per no quedar despenjat

Hoquei sobre patins. El Reus Deportiu intentarà sorprendre el Barça Lassa, líder amb sis punts més, i acostar-se als dos primers de l’OK Lliga

El clàssic de l’OK Lliga entre el Reus Deportiu i el Barça Lassa arriba en la vuitena jornada i ja té la seva importància perquè els roig-i-negres necessiten la victòria per no allunyar-se més dels dos primers classificats. Els blaugrana es presenten a la cita al Palau d’Esports com a líders invictes i, després de vèncer el Liceo, el segon, volen consolidar-se amb un triomf a la pista del tercer classificat. El Reus s’ha mostrat irregular en l’inici de la competició, i després de perdre dos partits és a sis punts dels blaugrana. Els reusencs tenen la baixa per lesió d’Àlex Rodríguez, que ja s’ha perdut els darrers tres partits.

El Reus i el Barça estan equiparats en atac i han marcat els mateixos gols, 31. Al conjunt roig-i-negre destaca el líder de la classificació de golejadors, Raül Marín, que n’ha fet onze, mentre que el seu company Marc Torra, amb vuit, ocupa la quarta posició. Al Barça els gols estan més repartits i el que n’ha fet més és Pablo Álvarez, amb set. La diferència entre el primer i el tercer de l’OK Lliga són els gols encaixats. Els blaugrana són els que menys n’han rebut, amb només sis en set jornades, mentre que els reusencs n’han encaixat 20, el sisè equip que més n’ha rebut. El Reus sempre ha encaixat com a mínim un gol en cada partit, mentre que els blaugrana han mantingut en tres ocasions la porteria a zero, dues de les quals a domicili.

El partit es jugarà a les quatre de la tarda i serà retransmès per Esport 3.

ELS GOLS

El Barça només ha encaixat 6 gols i el Reus n’ha rebut 20. Tots dos n’han marcat 31
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)