OK Lliga

Contra rivals de la zona baixa s’ha de puntuar

Hoquei sobre patins. El Lloret visita el Caldes, que està per sota en la taula, i el Girona rep l’Asturhockey en un partit avançat

El Lloret Vila Esportiva i el Citylift Girona s’enfronten amb rivals de la zona baixa de la classificació en els dos partits que es disputen avui de l’OK Lliga. Els enfrontaments corresponen a dues jornades diferents. Els selvatans visiten el Caldes (20.30 h) en el partit de la novena jornada, la que correspon, i que es juga avui perquè cap dels dos té compromisos europeus. Els gironins reben l’Asturhockey en partit de l’onzena jornada, que s’ha de disputar el dimecres 6 de desembre i que s’ha avançat.

El Lloret i el Caldes ocupen la dotzena i tretzena posicions –les dues primeres que donen la permanència–, i estan separats per només dos punts. Els lloretencs buscaran els primers punts fora de casa, on han encadenat quatre derrotes. El Lloret, però, va derrotar l’Arenys de Munt. El Caldes fa cinc partits que no guanya i vol retrobar-se amb el triomf. En la darrera jornada va empatar a la complicada pista de l’Alcoi, el cinquè.

El Girona s’enfronta amb un equip de la zona de descens, l’Asturhockey, i que en els quatre desplaçaments que ha fet ha estat derrotat. Els gironins fa cinc jornades que no saben què és guanyar i després de dos partits a casa sense vèncer –una derrota i un empat–, volen tornar a sumar els tres punts en joc. En la darrera jornada el Girona va tornar a fer una demostració de bona defensa i només va perdre per un mínim 1-0 en la seva visita a la pista del Liceo, el segon. El conjunt asturià només ha guanyat un partit dels vuit que ha disputat i fora de casa no ha sumat cap punt i ha rebut resultats força clars en contra.

El Palafrugell no juga aquest cap de setmana, ja que en la novena jornada rep el Lleida, que disputa la copa de la CERS, i el partit es jugarà el dimecres 29 a les nou del vespre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)