Lliga Europea

El campió s’estrena amb una victòria clara

Lliga europea. El Reus no va tenir problemes per vèncer l’Iserlohn, es va distanciar en la primera meitat i va sentenciar en la segona

ISERLOHN 4 REUS 8

ERG ISERLOHN:Patrick Glowka, Nunez, Hilbertz, Milewski, Sebastian Glowka, Hegner, Borkei, Pereira, Henke i Kost.REUS DEPORTIU:Ballart, Escala, Tella, Salvat, Bancells, Casanovas, Torra, Marín, Àlex Rodríguez i Matilla.GOLS:0-1 Torra. 1-1. 1-2 Salvat. 1-3 Àlex Rodríguez (descans). 1-4 Bancells. 1-5 Torra. 2-5. 3-5. 3-6 Casanovas. 3-7 Casanovas. 3-8 Marín. 4-8.ÀRBITRES:J. Thibaud i X. Bleuzen (França).

El Reus Deportiu va iniciar la fase de grups de la lliga europea amb una victòria clara a la pista de l’Iserlohn alemany. Els reusencs no van poder jugar en la primera jornada. El campió de la competició no va tenir problemes per distanciar-se en la primera meitat i sentenciar en la segona. Marc Torra i Albert Casanovas van fer dos gols cada un. També va marcar Àlex Rodríguez, que va tornar a jugar després de superar la seva lesió. En aquest partit van poder debutar amb el conjunt roig-i-negre en la competició europea els joves Juanjo Matilla, a la porteria, i Jan Escala i Pere Tella.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)