OK Lliga

En la mateixa zona de la taula

Hoquei sobre patins. El Citylift Girona visita la pista de l’Alcoi i el Corredor Mató Palafrugell jugarà a la de l’Asturhockey, en dos partits contra rivals molt directes en la classificació

El Corredor Mató Palafrugell i el Citylift Girona s’enfronten avui a dos rivals molt directes en la seva zona de la classificació de l’OK Lliga. Els gironins visiten la pista de l’Alcoi (20.15 h), mentre que els empordanesos jugaran a la pista de l’Asturhockey (20.30 h). Aquests seran els dos partits de la dotzena jornada que es disputaran aquest cap de setmana, ja que la resta es jugaran dimarts i dimecres amb motiu de la competició europea. El Lloret Vila Esportiva jugarà dimarts (21.30 h) a casa contra el Reus Deportiu.

En els partits d’avui, els dos equips catalans viatgen fora de Catalunya per intentar aconseguir uns punts valuosos. El Girona ocupa la vuitena posició amb quinze punts, mentre que l’Alcoi té un punt menys i és l’onzè classificat. Els gironins han perdut els tres desplaçaments que han fet a les pistes dels tres primers classificats i tenen ganes de tornar a puntuar fora de casa. Els alcoians també han perdut contra el Barça, el Liceo i el Reus, i ho han fet en les tres darreres jornades, i per això han perdut posicions a la taula.

El Palafrugell i l’Asturhockey ocupen dues de les tres places de descens. Els empordanesos són els catorzens amb sis punts i els asturians, els quinzens, amb quatre. En el seu últim partit fora de casa, el Palafrugell va guanyar a la pista del Voltregà i intentaran tornar a puntuar. Abans d’aquesta victòria havia perdut per la mínima diferència d’un gol els seus tres anteriors desplaçaments. El conjunt asturià fa sis jornades que no guanya i en l’últim partit davant la seva afició va empatar amb el Voltregà. A casa només ha guanyat un partit, i va ser contra el Lloret.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)