Lliga Europea

Hoquei sobre patins

Mostra la seva autoritat

Lliga europea. El Barça va guanyar a la pista del Benfica després de refer-se d’un inici dolent i de dominar en la segona meitat

BENFICA 4 BARÇA 8

BENFICA:Trabal, Neves, Diogo Rafael, Nicolia i Adroher –equip inicial–; Tiago Rafael, Rocha, Vieira i João Rodrigues.BARÇA LASSA:Sergi Fernández, Gual, Álvarez, Pau Bargalló i Sergi Panadero –equip inicial–, Alabart, Pascual, Ordóñez i Barroso.GOLS:1-0 (1’) Nicolia, de penal. 1-1 (5’) Panadero. 1-2 (20’) Ordóñez. 1-3 (31’) Álvarez, de falta directa. 1-4 (37’) Barroso. 2-4 (41’) Adroher. 2-5 (44’) Álvarez. 3-5 (44’) Nicolia. 3-6 (44’) Alabart. 3-7 (46’) Ordóñez. 3-8 (47’) Pascual. 4-8 (48’) João Rodrigues, de penal.ÀRBITRES:Franco Ferrari i Matteo Galoppi (Itàlia). Van expulsar amb targeta vermella Marc Gual i van mostrar targeta blava a Adroher i Álvarez.FALTES:13 del Benfica i 9 del Barça.

El Barça Lassa va mostrar la seva autoritat a la pista del Benfica i va aconseguir una victòria molt treballada que el distancia clarament en la primera posició del seu grup de la lliga europea. Els blaugrana van aconseguir una victòria força clara però van haver de lluitar molt i superar moltes adversitats a la pista portuguesa. Els homes d’Edu Castro van mostrar capacitat de reacció després d’un mal inici, molta serenitat i cap fred en els moments complicats i sobretot una facilitat golejadora –en la segona meitat– que no havien tingut en els darrers partits.

Només s’havia jugat un minut i els àrbitres italians van assenyalar un penal contra el Barça i Carlos Nicolia el va transformar (1-0). En el minut 5 van expulsar Marc Gual amb targeta vermella i els portuguesos van disposar d’una falta directa per ampliar el marcador. No ho van aconseguir i malgrat haver d’estar quatre minuts en inferioritat el Barça va reaccionar i Panadero va empatar en el mateix minut 5. Els blaugrana, amb el porter Sergi Fernández encertat, van aturar el perillós atac dels portuguesos i abans del descans Lucas Ordóñez va anotar l’1-2.

En els primers minuts de la segona meitat el Benfica va tornar a tenir uns minuts molt intensos però el Barça va saber aguantar i aprofitar les seves ocasions. Primer Pablo Álvarez va marcar de falta directa i poc després Xavi Barroso ho va fer en un contraatac (1-4). Jordi Adroher va marcar per al Benfica, i després que Pablo Álvarez desaprofités una falta directa els locals van creure que podien remuntar. Ho van començar a protestar tot amb el suport del nombrós públic, i el partit va entrar en una fase boja en què es van marcar tres gols en mig minut. Pablo Álvarez va fer el 2-5, Carlos Nicolia va intentar posar els portuguesos dins el partit una altra vegada, però Ignacio Alabart pràcticament va sentenciar el partit en marcar el 3-6. Els portuguesos es van descentrar i dos gols més de Lucas Ordóñez i Matías Pascual van certificar la victòria blaugrana abans del darrer gol local, marcat novament de penal.

TARGETA VERMELLA

Els àrbitres van expulsar Marc Gual en el minut 5 i el Barça va saber reaccionar