OK Lliga

Tres desplaçaments prou complicats

OK Lliga. Sense temps per a celebracions, el Barça visita el Vic, el Reus juga a Lloret i el Liceo es desplaça a Igualada

Sense temps per a celebracions, els set equips catalans que el cap de setmana van jugar competicions europees afronten avui la dotzena jornada de l’OK Lliga. Tant el Barca com el Reus tenen desplaçaments prou complicats, perquè els encadenen amb les sortides europees i els caldrà rebaixar l’eufòria i centrar-se. El Reus juga a la pista del Lloret, l’equip que fa quatre dies va plantejar molts problemes al Barça (0-1). Els blaugrana juguen a Vic amb el record encara viu de la derrota de fa tot just un any. La situació econòmica del Vic, malauradament, no li ha permès mantenir el bloc i només queda un supervivent d’aquell equip: Mia Ordeig, L’equip osonenc, però, també arriba desgastat d’empatar a la pista de la Vendéenne en la lliga europea. El Liceo també un partit feixuc a les Comes contra un revitalitzat Igualada, que va fer un gran partit tot i perdre al Palau i que en la CERS ve de derrotar el Lleida.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)