OK Lliga

Vol seguir plantant cara al seu pavelló

OK Lliga. El Lloret Vila Esportiva rep el Reus Deportiu, un equip de la zona alta, i intentarà retrobar-se amb els punts

Al seu pavelló el Lloret Vila Esportiva ha aconseguit bons resultats i ha plantat cara als rivals potents. En aquesta jornada entre setmana rep el Reus Deportiu (21.30 h), el tercer de l’OK Lliga, amb la intenció de fer un bon partit i intentar retrobar-se amb els punts. Els lloretencs han perdut en les tres últimes jornades, però estan immersos en el seguit d’enfrontaments contra els grans equips i les dues darreres derrotes han estat contra els dos primers, el Barça i el Liceo. Contra els blaugrana van jugar a casa i només van cedir per un mínim 0-1, i el jugador més destacat del Barça va ser el porter.

El rival dels lloretencs és un Reus que ve de guanyar un partit important en la lliga europea a la pista de l’Oliveirense, i haurà de canviar la mentalitat, rebaixar l’eufòria i centrar-se en la lliga. Els roig-i-negres només han perdut en dos desplaçaments, a les pistes del Vendrell i del Liceo, i pel mateix resultat curt de 3-2.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)