Internacional

S’escapen en la segona meitat

1a semifinal. Els portuguesos van haver de treballar molt per eliminar l’Andes Talleres, que es va resistir fins al darrer quart d’hora. El porter català Trabal va aturar dos penals seguits

TALLERES 4 BENFICA 7

ANDES TALLERES SC:R. Fernández, C. López, J. Tamborindegui, E. Tamborindegui i M. Fernández –inicial–; Fontán, Muzzio, Figueroa, Comandone i Díaz.SL BENFICA:Trabal, Neves, Nicolia, Adroher i Rocha –inicial–; Vieria, J. Rodríguez, D. Rafael, T. Rafael i Henriques.GOLS:1-0 (3’) E. Tamborindegui. 1-1 (6’) Rocha. 1-2 (7’) Nicolia. 1-3 (10’) Nicolia (p.). 2-3 (17’) Fontán. 2-4 (20’) J. Rodrigues. 3-4 (25’) E. Tamborindegui. 3-5 (32’) Nicolia (p.). 4-5 (33’) C. López (f.d.). 4-6 (36’) D. Rafael. 4-7 (41’) D. Rafael.ÀRBITRES:O. Valverde i A. Gómez. Blava a Nicolia.FALTES:11 el Talleres i 13 el Benfica.

El Benfica es va classificar per a la final de la copa Intercontinental superant l’Andes Talleres en el darrer quart d’hora del partit. Els portuguesos van haver de treballar molt contra un equip argentí que es va avançar en el marcador i es va saber mantenir dins del partit durant molts minuts. Els de Lisboa van saber remuntar l’1-0 inicial del Talleres en un minut, i poc després es van situar amb un 1-3. Els argentins van saber jugar amb el resultat en contra i cada vegada que els portuguesos es van avançar de dos gols van tenir l’habilitat de tornar-se a situar a només un gol. Es va arribar al descans amb un mínim 3-4.

En la segona part Carlos Nicolia va fer el seu tercer gol però va veure una targeta blava i el veterà Carlos López va ajustar el partit de falta directa (4-5). En aquests darrers minuts va agafar protagonisme Diogo Rafael, que va fer dos gols, i va topar de cara amb un pal de la porteria, es va fer un trau al cap i va haver d’abandonar la pista. El Talleres va disposar de dos penals i una falta directa en els darrers minuts, però el porter català Guillem Trabal va evitar el gol i va assegurar la victòria i la classificació.