Internacional

La fe catapulta el Reus

L’equip de Jordi Garcia va haver d’apel·lar al manual de supervivència quan perdia per 2-4 a quatre minuts del final i Àlex Rodríguez va forçar la pròrroga amb dos gols. Avui jugarà la final contra el Benfica (17 h)

REUS 7 CONCEPCIÓN 5

REUS DEPORTIU:Ballart, Casanovas, Bancells, Torra i Marín -equip inicial-; Salvat i Rodríguez.CONCEPCIÓN CP:Acevedo, Maturano, Mauro Giuliani, David Páez, Raed -equip inicial-; Kenan (ps), Rampulla, Marín, Alejandro Páez i Franco Giuliani.GOLS:0-1 (7’) D. Páez. 0-2 (9’) Maturano. 0-3 (21’) M. Giuliani (FD). 1-3 (25’) Marín (FD). 2-3 (26’) Torra. 2-4 (35’) M. Giuliani. 3-4 (45’) Rodríguez. 4-4 (46’) Rodríguez. 5-4 (57’) Marín (FD). 6-4 (58’) Salvat. 6-5 (58’) M. Giuliani. 7-5 (59’) Marín (FD).ÀRBITRES:Luis Peixoto i Paulo Rainha (Portugal). Vermella a Páez (57’). Blava a Marín (21’), Torra (36’), Casanovas (58’), David Páez (25’) i Maturano (57’).FALTES:7 del Reus i 15 del Concepción..

El Reus va segellar ahir contra un extremament rocós Concepción de San Juan (7-5) l’accés a la seva segona final de la copa Intercontinental forçant la pròrroga amb dos gols de Rodríguez quan perdia per 2-4 i faltaven quatre minuts. Marín, amb tres directes transformades, també va ser clau. El Reus, vigent campió d’Europa, lluitarà avui al pavelló olímpic (17 h / Esport3) pel títol contra el Benfica, campió europeu del 2016.

El Reus va sortir molt motivat, disposat a proposar un partit intens. Malgrat tot, Mauro Giuliani, un jugador prou interessant, va enviar la bola al pal (2’). En el minut 3, Torra va reclamar, amb raó, que la seva rematada havia traspassat la línia de gol quan Acevedo la va rebutjar. Una bola perduda pel Reus, que s’estava precipitant, va motivar un contraatac. El veterà Paéz va anar-se’n per la dreta del seu atac i la va clavar per l’escaire (0-1). El porter argentí Acevedo, impecable llegint les accions al segon pal dels locals, va haver de ser substituït provisionalment per un problema en el casc. Kenan, el suplent, va sortir un moment. El Reus va badar en la represa del joc. Raed va veure tot sol el seu company Maturano, que va fer el 0-2. L’equip de Jordi Garcia va continuar perseverant, però Acevedo era un mur. Per acabar d’agreujar la situació, Marín va cometre una innecessària falta sobre Mauro Giuliani –blava–. L’argentí va transformar la directa amb tota la tranquil·litat que li estava faltant a l’equip català (0-3).

David Páez va cometre una falta quan només s’havien consumit 58 segons del segon temps i va veure la blava. Marín no va fallar en la directa (1-3) i, en l’acció posterior, Torra va encendre l’olímpic (2-3). La dinàmica s’havia capgirat. La zona ordenada per Garcia hi havia contribuït. En un contraatac, però, Mauro Giuliani va treure les teranyines en un gran tret (2-4). A més, Torra va travar Giuliani en una acció posterior i el Concepción va disposar d’una directa. Ballart, per sort, va endevinar les intencions del jove Alejandro Páez.

A 7:16 del final i amb l’aigua al coll, Casanovas va llançar un penal i Acevedo el va aturar. Tot seguit, l’equip argentí va cometre la desena falta. Marín va llançar la falta directa i el porter visitant va reiterar la seva condició de malson. Per fi, Rodríguez va foradar la porteria argentina amb una gran canonada lateral (3-4) amb quatre minuts per davant per somiar el miracle. A 3:16, ell mateix va aixecar la bola amb una gran habilitat i va forçar la pròrroga (4-4).

A 1:34 del final de la primera part, Acevedo va retenir la bola voluntàriament: penal. Torra la va enviar la pal. A 3:01 del final, David Páez va picar amb l’estic al braç de Rodriguez. Blava primer i vermella per protestar. També va rebre la blava Maturano. El Concepción va quedar amb dos jugadors de pista. Marín va marcar la directa (5-4). Salvat va fer el sisè en superioritat, però Mauro Giuliani hi va afegir incertesa (6-5) en el rebuig d’una directa per blava a Casanovas. El 7-5 el va fer Marín de directa.

Partit nostàlgic entre els amics d’Avecilla i els de Cairo avui al migdia

La jornada d’avui començarà a les 12 del migdia amb un partit nostàlgic que servirà per commemorar els 25 anys de Barcelona 92. El partit el jugaran els amics d’Alejandro Avecilla i els de Gaby Cairo, que va ser campió en la final del Palau Blaugrana contra Espanya (6-8). Avecilla va ser un dels integrants de l’equip espanyol. Els amics d’Avecilla seran Ramon Peralta, Santi Carda, Ferran Pujalte, Toni Rovira, Joan Ayats, Pep Giralt, Nene Zabalía, Plàcid Alegret, Juan Carlos Raigoso, Toni Sánchez, Xavi Caldú, Roger Molina, Nani Cáceres, David Cáceres i Joan Cáceres. Cairo, per la seva banda, tindrà al costat Tino Martínez, Jordi Mellado, Mauricio Oviedo, Josep Enric Torner, Miguel Plaza, Pepe Busquets, Lluís Segarra, Ricard Ares, Alejandro Domínguez. Guillermo Roca, Diego Mir, Marc Rodrigo, Miquel Roure, Eduardo Lombino, Héctor Venteo i Marcelo Innella.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)