Internacional

El Benfica venç el Reus i s’endú la Intercontinental

Hoquei sobre patins. Jordi Adroher va decantar la balança pels portuguesos amb quatre gols. Els de Jordi Garcia van aguantar fins al 3-3 tot i la seva inferioritat física i de recursos

El Benfica va derrotar ahir el Reus per 5-3 en la final –0-1 a la mitja part–i va obtenir al pavelló Olímpic de la capital del Baix Camp la segona copa Intercontinental de la seva història. Els quatre gols del jugador català del conjunt portuguès Jordi Adroher van decantar la balança del costat lusità en un duel en què l’equip reusenc va notar el desgast de la tortuosa semifinal de divendres en el tram final. El Benfica, a banda de la seva qualitat, va jugar amb dos canvis més i havia tingut una semifinals menys feixuga.

Els gols del Reus els van fer Casanovas, de penal (2), i Marín. L’altre català del Benfica el porter Guillem Trabal, no va jugar. -l’exjugador del Reus Pedro Henriques va ocupar el sue lloc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)