OK Lliga

Guanya fora de casa

Hoquei sobre patins. El Lloret va aconseguir la primera victòria a domicili a la pista de l’Alcoi, gràcies a dos gols de Marc Grau

ALCOI 0 LLORET 2

PAS ALCOI:Marc Grau, Oruste, Pere Cañellas, Baieli i Fran Roca –equip inicial–; Martí, Canto, Arnáez, Llisà i Monje.LLORET VILA ESPORTIVA:Serra, Lluís Grau, Plaza, Marc Grau i Àlex Grau –equip inicial–; Rubén Fernández, Patau, Farré, Gallardo i Perarnau.GOLS:0-1 (28’) Marc Grau. 0-2 (43’) Marc Grau.ÀRBITRES:A. De la Hera. D. Cantos.FALTES:7 de l’Alcoi i 9 del Lloret.

El Lloret Vila Esportiva va aconseguir la seva primera victòria fora de casa a la complicada pista de l’Alcoi. Dos gols de Marc Grau en la segona meitat van permetre als selvatans sumar els seus primers punts a domicili, ja que havien perdut els sis partits com a visitants. Els lloretencs van començar creant perill i van enviar una bola al pal en els primers minuts. Els alcoians no podien superar la bona defensa dels homes de Manolo Barceló i quan ho feien es trobaven sota els pals el porter Ferran Serra, que va fer aturades de mèrit i va mantenir la porteria a zero per segona vegada en aquesta lliga. En la segona meitat, Marc Grau va trobar el camí de la porteria contrària i en el minut tres després de la represa va fer el 0-1. Els locals van anar a buscar l’empat, però a set minuts del final ell mateix va fer el segon i va assegurar la victòria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)